Autoverhuur Bultman krijgt predicaat Hofleverancier

Foto: ©FB Bultman

Het Apeldoornse familiebedrijf Autoverhuur Bultman heeft op 13 mei uit handen van burgemeester TAutoverhuur Bultman krijgt predicaat Hofleverancieron Heerts het predicaat Hofleverancier gekregen. Het bedrijf is opgericht in 1923 en heeft ook filialen in Deventer, Zwolle, Harderwijk en Emmeloord.

Bultman meer dan 100 jaar

De grondlegger van de firma, Jan Bultman, was pas twaalf jaar, toen hij zich in 1923 inschreef bij de Kamer van Koophandel, als Handelsonderneming J.W. Bultman. Hij begon met de verkoop van haring, op de markt, vanuit een ton die hij vervoerde op de drager van zijn transportfiets. Toen de zaken goed gingen, schafte hij een paard met wagen aan en later ook een auto.

Na de oorlog breidde hij zijn zaak uit met de handel in auto’s en kwamen ook zijn zoons in het bedrijf. Zo werd handelsonderneming Bultman ‘Autobedrijf Bultman’. In de loop van de jaren kwam er verhuur bij van bedrijfswagens en personenauto’s, een eigen garage en een wasstraat voor trucks. Inmiddels is de derde generatie Bultman in het bedrijf actief. Directeur Dave Bultman deelt op Facebook zijn vreugde: “Het ontvangen van deze onderscheiding vormt een prachtige afsluiting op het feest van ons 100-jarig jubileum vorig jaar!”

Predicaat Hofleverancier

Het predicaat Hofleverancier is een blijk van koninklijke waardering voor het Nederlandse MKB. Om het predicaat te verdienen, moet een bedrijf over een onberispelijke reputatie beschikken, een sterke binding met de regio hebben, een zelfstandig bedrijf zijn en

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen