Allergenenwaarschuwing Kips Vegetarische Paté

Foto: ©Productwaarschuwing

Zwanenberg Food Group heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor Kips Vegetarische Paté. Op sommige verpakkingen zit een verkeerd achteretiket. Op dat etiket staat de allergeen SOJA niet vermeld. Die zit echter wel in het product.

Wat is er aan de hand?

De allergenenwaarschuwing van Zwanenburg Food Group betreft de Kips Vega Paté in verpakking 125 gram met houdbaarheidsdatum 23-08-2024. In het product is SOJA verwerkt, maar dat staat niet op het etiket dat nu op de verpakking zit. Er is namelijk een verkeerd etiket geplakt. De Kips Vega Paté is niet geschikt voor mensen met een SOJA-allergie.

En nu?

Als u dit product heeft gekocht, dan kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen door een e-mail te sturen naar [email protected] met daarbij een foto van het product èn van het achteretiket. Stuur ook uw naam, adres en IBAN nummer mee, zodat Zwanenberg Food Group het aankoopbedrag kan vergoeden. Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met het bedrijf via [email protected]. Bron: Zwanenberg Food Group (kips.nl), 31 mei 2024

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen