Belangrijke veiligheidswaarschuwing DekaMarkt Yorkham

Foto: ©Productwaarschuwing

Supermarktketen DekaMarkt waarschuwt dat sommige verpakkingen DekaMarkt Yorkham geen houdbaarheidsdatum hebben. Eet dit product niet.

Wat is er aan de hand?

De waarschuwing van DekaMarkt betreft de DekaMarkt Yorkham in verpakking 125 gram met EAN code 8713999991588. Op de betreffende verpakkingen is geen THT-datum gedrukt. DekaMarkt kan de voedselveiligheid van het product nu niet garanderen. Het eten van het product kan gevaarlijk zijn, omdat niet duidelijk is wat de houdbaarheid is.

En nu?

Eet dit product dus niet als u een verpakking heeft zonder houdbaarheidsdatum. U kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met DekaMarkt via telefoonnummer 088 – 313 55 55. Bron: DekaMarkt, 31 mei 2024

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen