Allergenenwaarschuwing ALDI Bagels Klassiek

Foto: ©Productwaarschuwing

ALDI heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor de Bagels Klassiek omdat deze de allergeen SESAM kunnen bevatten. Die allergeen staat niet op de verpakking vermeld.

Wat?

De allergenenwaarschuwing is van kracht voor de Bagels Klassiek 340 gram met houdbaarheidsdatums 09-07-2024 en 14-07-2024. In deze bagels kan de allergeen SESAM zitten, maar dat staat niet vermeld op het etiket. De bagels uit de genoemde verpakkingen zijn niet geschikt voor mensen met een SESAM-allergie.

En nu?

Heeft u deze bagels gekocht, maar kunt u ze vanwege een SESAM-allergie niet eten? Breng het product dan terug naar een filiaal van ALDI. Het aankoopbedrag krijgt u terug, ook zonder kassabon.

Meer info

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met de klantenservice van ALDI via dit formulier van de supermarktketen. ALDI wijst er op dat het product veilig is voor mensen zonder sesamallergie. Bron: ALDI, 8 juni 2024.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen