Allergenenwaarschuwing Ekoplaza Marqt Gazpacho

Foto: ©Productwaarschuwing

Ekoplaza waarschuwt voor een verpakkingsfout bij Marqt Gazpacho. In de verpakking kan een andere soep zitten, waar de allergeen MELK in zit. Die allergeen staat niet vermeld op de verpakking.

Allergenen

De allergenenwaarschuwing van Ekoplaza betreft de Marqt Gazpacho met houdbaarheidsdatum 22-06-2024. In deze verpakkingen kan mogelijk linzensoep zitten. In die linzensoep is de allergeen MELK verwerkt. Omdat er geen MELK in Gazpacho zit, staat de allergeen niet vermeld op de verpakking.

En nu?

Heeft u Marqt Gazpacho gekocht en bent u allergisch voor MELK? Eet het product dan niet als de houdbaarheidsdatum 22-06-2024 is. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Ekoplaza. U krijgt het aankoopbedrag dan terug.

Meer info

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met Ekoplaza via [email protected]. Bron: Ekoplaza, 8 juni 2024

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen