Terugroepactie Anker 321 Power Bank

Foto: ©Productwaarschuwing

Fabrikant Anker roept de Anker 321 Power Bank PowerCore 5K terug. Het is mogelijk dat de lithium-ion batterij in de power bank oververhit raakt. Er is daardoor brandgevaar. De terugroepactie betreft de Anker 321 Power Bank PowerCode 5K Zwart (model A1112) die zijn gemaakt nà maart 2023.

En nu?

Gebruik de power bank niet, totdat u zeker weet dat uw model niet valt onder deze terugroepactie. Om te controleren of uw power bank onder deze terugroepactie valt moet u het serienummer controleren op deze pagina van Anker. Let bij het invullen van het serienummer goed op tussen de verschillen tussen de letter ‘L’ en het cijfer ‘1’ en de letter ‘Z’ en het cijfer ‘2’. De letters ‘O’ en  ‘I’ worden niet gebruikt in het serienummer. Als blijkt dat uw power bank onder deze terugroepactie valt, rond dan het proces van de terugroepactie af. Gebruik de power bank dan niet meer, maar lever deze in zoals aangegeven op www.legebatterijen.nl.

Meer info

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u een mail sturen naar [email protected] met als onderwerpregel ‘Anker 321 Power Bank Recall’. Bron: Tweakers.net, Anker, 10 juni 2024

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen