Gelder Thuiszorg heeft per 1 juli een samenwerking met zorgkantoor Eno

Foto: ©Gelder Thuiszorg

Door de veranderende vorm van wonen en leven, komt er steeds meer behoefte en vraag naar zorg aan huis. Mensen willen steeds vaker langer zelfstandig wonen en er is op de woningmarkt ook een krapte voor woningen voor ouderen. Voor Gelder Thuiszorg een onderdeel van de diensten.

Gelder Thuiszorg partner van Eno

Eno is een zorgkantoor met regionale roots en past daarom uitstekend bij de visie van Gelder Thuiszorg. Bij Gelder Thuiszorg kun je zelf blijven beslissen over wat er bij jou thuis nodig is. Samen met een mantelzorger of familielid kunnen veel van onze cliënten zelfstandig en veilig thuis blijven wonen. Carolien Ansems, directeur van Gelder Thuiszorg: “Wij werken dagelijks met onze medewerkers aan zorg die in het teken staat van de cliënt. Deze heeft de regie. Dat maakt het toegankelijk. Daarnaast is onze zorg betaalbaar en kwalitatief uitstekend.”

Net even anders

Gelder Thuiszorg doet het anders dan anderen in de branche. En dat geldt ook Eno Salland. Gelder Thuiszorg onderscheidt zich van andere zorginstellingen door voor onze medewerkers én cliënten wel die extra stap te zetten. Taken worden door Gelder Thuiszorg uitgevoerd zoals de cliënt dat wil. Ansems: “Wij leveren afgestemde zorg aan huis en dat past volgens ons prima bij de visie van Eno. Zij kijken niet alleen naar de inhoud en omvang van de zorg en de vergoeding hiervan. Maar ook naar de kwaliteit, tijdigheid en bereikbaarheid van de verzekerde zorg.”

DNA

Geen hype of modewoord. Bij Eno is de regio geen hype, maar zit het in hun DNA. Vanuit dat DNA is de zorgverzekeraar er voor verzekerden in het hele land. Bij Eno is zorg voor gezondheid is bedacht in de regio, maar niet beperkt tot één regio. Ansems: ”Bij Gelder Thuiszorg hebben de mensen die voor Gelder Thuiszorg werken, het juiste DNA om bij ons te werken. Zij worden geselecteerd op het anders durven kijken en het hart op de juiste plaats hebben. Het zijn mensen die samen willen werken en samen willen delen. Het zijn mensen die geïnteresseerd zijn in de ander en mensen die voelen. De mensen van Gelder Thuiszorg hebben een belangrijke stem in het organiseren van de juiste zorg.”

Laagdrempelig

Wat Gelder Thuiszorg en Eno zorgkantoor gemeen hebben is laagdrempeligheid. Zo verzorgde het zorgkantoor tijdens de tweede coronagolf een heleboel thuissportlessen. Samen met topsporter Mark Tuitert, personal celeb trainer Carlos Lens en kickbokser Remy Bonjasky gaf de digitale coach mensen persoonlijke begeleiding, voedingsadviezen en online beweegsessies. Door dit in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen volgen, was de stap om hun gezondheid op peil te houden voor veel verzekerden niet moeilijk. Ansems: “Daar houden wij ook van. Het moet niet te moeilijk zijn om zorg te verlenen. Zo zijn onze zorgprofessionals bereid om een stapje extra te zetten, bijvoorbeeld om ergens een frietje te halen of op een terras koffie te drinken. De cliënt houdt zoveel mogelijk de regie in handen.”

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.