Artistieke Handen is verhuisd naar Zutphen

Op zondag 30 maart wordt in de Hanzehal in Zutphen voor de eerste keer de beurs Artistieke Handen georganiseerd. De laatste jaren was deze beurs in Apeldoorn, maar vanaf nu is de beurs verplaatst naar de Hanzehal in Zutphen.

Amateurkunstbeurs ‘Artistieke Handen’
Nederland is ”uniek in de wereld” als het gaat om artisticiteit en creativiteit van de bevolking. Duizenden mensen besteden hun vrije tijd aan een hobby. Dat leidde in 1983 tot het oprichten van de Artistieke Handen beurs. Een beurs waarop al deze mensen hun Artistieke uitingen aan een groot publiek konden tonen. Een beurs die van meet af aan aansloeg bij de deelnemers en het bezoekende publiek.
De formule van de beurs is er dan ook op gericht om iedereen die komt een aangename, gezellige en sfeervolle dag te bezorgen. Dat de beurs is geslaagd blijkt wel uit de vele bezoekers die zij telkenmale weer op de been weet te brengen.
Voor de deelnemers is Artistieke Handen de ideale plaats om buiten de familie- en vriendenkring te laten zien wat zij waard zijn. Bovendien ontmoeten zij er collega-kunstenaars waarmee zij, in een amicale sfeer, ideeën uitwisselen. Ook mogen zij tijdens de beurs hun gemaakte kunstwerken te koop aanbieden. Op voorwaarde dat het echte kunst is en geen seriewerk. Een regel waaraan ze zich maar al te graag houden, al is het maar om hun goede naam en die van hun collega’s hoog te houden.
Voor veel amateur-kunstenaars is dit de ideale manier hun dierbare hobby uit te kunnen oefenen. Op zo’n evenement komen nu eenmaal veel bezoekers. Een uitstekende graadmeter voor het niveau waarop je als creatief hobbyist bezig bent. Vindt men je werkstukken mooi dan is er altijd wel iemand die iets wil kopen. De verkoop van amateurkunst is er om weer financiële middelen te genereren om nieuwe materialen en gereedschappen aan te kunnen schaffen.
Wie bij Artistieke Handen iets aanschaft voor thuis of om cadeau te geven, die is verzekerd van een uniek werk, waarvan er maar één bestaat. Er is geen galerie ter wereld die zoveel variatie aan kunst in huis heeft; keramiek, sieraden, zelfgemaakte hoeden, schilderijen, kunstwerkjes van glas, handgebonden boeken, gevilte wolartikelen en nog veel meer. Ook kunt u aanschuiven bij diverse demonstraties en workshops.
Hobbymaterialen
Om zelf aan de slag te gaan zijn op de beurs Artistieke Handen in de Hanzehal uiteraard ook stands aanwezig met hobbymaterialen voor o.a. (3D)Kaarten, sieraden, scrapbooken, stempelen, ponsen, breien, naaien, berenmaken, decopatch, mozaieken, etc..
Gratis magazine
Het magazine “Hobbyfestival nr. 4”: 36 pagina’s gevuld met informatie over diverse hobby’s.
De bezoekers krijgen deze GRATIS (tw euro 4,- zolang de voorraad strekt) bij de entree van het de beurs Artistieke Handen Zutphen.
Op = op, dus wees er vroeg bij! Meer informatie over het magazine kunt u lezen op de site.
U bent van harte welkom op de Amateurkunstbeurs Artistieke Handen die op zondag 30 maart georganiseerd wordt in de de Hanzehal-Zutphen.
Het complete programma en deelnemerslijst kunt u bekijken op: http://www.artistiekehanden.nl
Deze beurs wordt georganiseerd door Heins & Hobby’s, op zondag 30 maart in “de Hanzehal”, Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen.
Zondag geopend van 10.30 – 16.30 uur.
Entree volwassenen: euro 6,- (kortingbon op site) / kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide).
Bij de Hanzehal Zutphen kunt u GRATIS parkeren en de bus/trein stopt voor de deur!
Inlichtingen
Heins & Hobby’s, Gaffelweide 24, 3437 XH Nieuwegein, tel. 030-7370855, e-mail: [email protected], www.artistiekehanden.nl
bz452d8z2geukfihzcr2bjh1q-w300-h125-f-be

Reacties