Inloopbijeenkomst verbreding A1

De A1 tussen Apeldoorn en Voorst groeit uit z’n jasje!

Verbinding

Als je op de A1 rijdt sta je er natuurlijk niet bij stil, maar deze snelweg loopt bijna zo goed als van links naar rechts over Nederland. Hij begint bij Watergraafsmeer, slingert zich via Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Oldenzaal een weg naar de grens met Duitsland.

Belangen

Tussen Apeldoorn, knooppunt Beekbergen en de afrit Deventer –Oost is de snelweg al voorzien van een plusstrook, maar het wordt steeds drukker. Niet zo gek, want de A1 verbindt de Randstad, de Stedendriehoek, Twente en het Noord- en Oost-Europese achterland met elkaar. Voor de economie van die gebieden maar ook voor u als consument, heeft het gevolgen als de A1 op dit traject dichtslibt. Dat is de reden voor het plan om over te gaan tot verbreding van dit stuk A1.

Inloopbijeenkomst

Daarom wordt er voor u een inloopbijeenkomst georganiseerd waarin alles rondom het project, de planning en de inspraakprocedure aan de orde komt. Er zijn dan medewerkers van Rijkswaterstaat en ingenieursbureau Royal Haskoning DHV aanwezig om u te woord te staan. Ook kunt u uw vragen en ideeën aan hen voorleggen.

Bent u belanghebbende of denkt u dat te zijn omdat uw woning, bedrijf of grond in dat gebied grenst aan de A1, ook dan kunt u op deze inloopavond terecht om uw persoonlijke situatie te bespreken. Het plan kan daar immers gevolgen voor hebben.

Adres, datum en tijd

U bent op 19 januari van 18:00 uur tot 21:00 uur van harte welkom in restaurant Pijnappel aan de Hoofdweg 55 te Klarenbeek

Reacties

Cookieinstellingen