Nationaal Paracentrum Teuge vraagt uw hulp bij vermissing instructeur

Foto: Nationaal Paracentrum Teuge

Nationaal Paracentrum Teuge vraagt uw aandacht voor de vermissing van en uw hulp bij het terugvinden van de instructeur John Verduin. ‘Opa’, zoals de man bekend staat, is waarschijnlijk per fiets uit zijn woonomgeving Teuge vertrokken.

De fiets van John is een degelijke, donkergrijze Gazelle herenfiets met fietstassen. Het is niet duidelijk of John inderdaad met de fiets vertrokken is maar ook de fiets is tot nog toe nergens aangetroffen. Nationaal Paracentrum Teuge vraagt u daarom om uw hulp bij de oplossing.

Jan is lang: rond de 1.90 m en is voor het laatst gezien op het station in Apeldoorn op vrijdag 13 mei rond 11:15 uur. Hij droeg toen zwarte kleren.

Vermissing

Bij een vermissing kan de politie pas na 24 uur helpen. Om geen tijd verloren te laten gaan is het Paracentrum Teuge gisteren alvast een actie gestart om John zo snel mogelijk weer op te sporen!

Het bericht van zijn vermissing wordt in het hele land gedeeld. Voor wie dagelijks door het gebied rijdt, kijk naar hem en ook naar zijn fiets uit! Als u iets ziet of weet bel dan met 055 323 1604.

Reacties

Cookieinstellingen