Opening Veluwe kinderbad bij camping De Pampel

Foto: camping De Pampel

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw kinderbad bij camping De Pampel in Hoenderloo. En dat is niet zomaar een bad, maar ééntje die geheel gethematiseerd is in Veluwse sferen en past binnen de nieuwe uitstraling van de camping.

Uitbreiding kinderbad

Arno Uithol van De Pampel: “We merkten dat het bestaande zwembad te klein was. Zeker in de drukke vakantieperiodes werd het soms iets té gezellig in het kinderbad. Het nieuwe zwembad biedt ruimte voor zo’n veertig kids en er is volop vermaak door de toevoeging van allerlei waterattracties. Kids zien er bijvoorbeeld een hert in het water dobberen en er liggen spetterende boomstammen.”

Zoals bij veel bouwprocessen, heeft ook de familie Uithol te maken gehad met weersinvloeden en vertraging. “Maar omdat we al ruim op tijd zijn begonnen, is het ons gelukt om op tijd het bad te openen,” aldus Arno.

Het nieuwe Veluwe kinderbad is officieel geopend met de meivakantie en biedt een uitkomst bij warme dagen. Het bestaande zwembad blijft eveneens geopend voor het publiek en blijft. Bij elkaar wordt er nu bijna 280 m2 aan watervermaak aangeboden.

Ook de entree in Veluwse sferen

De realisatie van het kinderbad past binnen de vernieuwde uitstraling van Camping de Pampel. Naast het nieuwe zwembad is in de afgelopen periode hard gewerkt aan een compleet nieuwe façade van het hoofdgebouw. Ook hier komt het Veluwe thema in terug.

De vernieuwingsslag is compleet met de introductie van de nieuwe mascotte Rikkie. Hij gaat samen met zijn Veluwse vriendjes Rudolf het hert, Vickie de Vos, Evert het everzwijn, Eva de eekhoorn en Hennie havik op ontdekkingstocht vanaf Camping de Pampel.

Voor meer informatie klik hier!

Reacties

Cookieinstellingen