Micro-jobbing, de nieuwste manier van werken!

Foto: pixabay Unsplash

Micro-jobbing, een nieuwe vorm van werken binnen het bereik van iedereen! Uitzendbureau Timing biedt met de website Ask & Task een platform voor vragers en aanbieders van werk dat in luttele momenten gepiept kan worden! Je hoeft er je luie stoel niet voor uit want met een internetverbinding kan je zelfs vanaf je telefoon geld verdienen.

Micro-jobbing

Met een taak ben je gemiddeld tussen de 5 en 10 minuten bezig. De vergoeding kan oplopen tot €2,- per taak. Toch mooi meegenomen omdat je de taken overal kunt uitvoeren, dus zelfs als je op de bus staat te wachten.

Voorbeelden van taken zijn: invoeren van data, meedoen aan panelonderzoeken of het toekennen van emotie aan fotomateriaal. De mogelijkheden zijn groot, je bepaalt zelf wat je doet, hoeveel en op welk moment. In Nederland is de opzet nieuw, in de VS en het Verenigd Koninkrijk wordt er al langer mee gewerkt. Omdat er geen leeftijdsgrens wordt gesteld is het voor iedereen interessant. Nog aantrekkelijker is het dat je zelf bepaalt wanneer je je laat uitbetalen.

Op de website Ask & Task staan op dit moment een handvol taken maar de verwachting is dat dit de komende maanden in sneltempo zal toenemen.

Aanbieders van en vragers naar werk kunnen zich hier aanmelden!

Bron: Timing

Reacties