DROS Schoonmaakdiensten nieuwe hoofdsponsor volleybalvereniging Alterno

Foto: ©Alterno

Met ingaan van het nieuwe seizoen heeft Alterno een nieuwe hoofdsponsor. DROS Schoonmaakdiensten bv zal het stokje overnemen van automobielbedrijf Coolen Apeldoorn-Deventer, die de afgelopen vier jaar als hoofdsponsor aan de vereniging verbonden is geweest.

Topclub

Het bestuur van Alterno hecht er grote waarde aan om Jan Coolen, eigenaar van Coolen Apeldoorn-Deventer, te bedanken voor de afgelopen jaren, waarin de vereniging, mede door de steun van deze hoofdsponsor grote successen heeft behaald en één van de topverenigingen van Nederland is geworden.

DROS opnieuw hoofdsponsor

DROS Schoonmaakdiensten is voor de vereniging Alterno geen onbekende. Van 1999 tot en met 2010 was DROS al ruim 10 jaar hoofdsponsor en ook na de beëindiging hiervan is DROS als sponsor en ondersteuner van de jeugdafdeling altijd aan de vereniging verbonden gebleven. Het bestuur is dan ook erg blij met de beslissing van DROS om een nieuwe overeenkomst als hoofdsponsor aan te gaan.  Het sponsorcontract, dat op zondag 15 april is ondertekend, is aangegaan voor een periode van drie jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Onderdeel van de sponsoring is dat niet alleen de eerste teams van Alterno worden ondersteund, maar dat de sponsoring voor de gehele vereniging bedoeld is. Hierdoor zal de vereniging met ingang van het nieuwe seizoen van naam veranderen. De nieuwe naam wordt vanaf dat moment weer DROS Alterno.

DROS Alterno

In reactie op het vernieuwde hoofdsponsorschap geeft Ronald DROS, directeur van DROS Schoonmaakdiensten bv aan: “Ik heb altijd het gevoel gehad, dat het gewoon nog niet klaar was. Tien jaar geleden moest ik, met het oog op de economische situatie, min of meer gedwongen een stap terug doen. De liefde voor het spelletje en de vereniging zijn echter altijd gebleven. Daarom ben ik ook steeds de jeugd bij Alterno blijven steunen want daar begint het tenslotte. Nu het economisch weer beter gaat wil ik met DROS Alterno graag helpen om zich verder te ontwikkelen tot een vereniging met een stabiele eredivisieploeg en een gedegen jeugdopleiding.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen