Op zondagmiddag 19 december is het jaarlijkse Lichtjesfeest bij het Leger des Heils

Foto:

Tradities zijn waardevol. ‘Lichtjesfeest bij het Leger des Heils’ is zo’n traditie: op de laatste zondagmiddag voor kerst bij elkaar komen in het gebouw van het Leger des Heils aan het Hofveld 21-23.

Lichtjesfeest bij het Leger des Heils

Samen genieten van zang, muziek, gezelligheid en brandende waxinelichtjes. Helaas… dit jaar is dat niet mogelijk, maar we vieren wel Lichtjesfeest. Dankzij de techniek is het mogelijk om op zondag 19 december om 16.30 uur het Lichtjesfeest ‘live’ in de huiskamer te volgen. Met natuurlijk zang, muziek én veel lichtjes. Het thema van het Lichtjesfeest 2021 is ‘Tel je mee?’

Meedoen?

Het Lichtjesfeest is te vinden op onze Facebookpagina www.facebook.com/LegerdesHeilskorps Apeldoorn en onze website www.legerdesheils.nl/korpsapeldoorn. Op de rode balk met de tekst “Bekijk hier elke zondag LIVE de samenkomst”.

Buurtbewoners

Buurtbewoners in Zuid zijn bevoorrecht want zij krijgen in de week voorafgaand aan het Lichtjesfeest een versierd waxinelichtje in de brievenbus met de uitnodiging om het waxinelichtje op zondagmiddag 19 december om 15.30 uur aan te steken.

Meer info

Wij hopen dat veel mensen van het Lichtjesfeest genieten en dat we in 2022 weer samen kunnen komen om dit feest in ons gebouw te vieren. Datum: 19 december 2021. Tijd: vanaf 15.30 uur. Meer weten: bel 06-25152176

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen