Scouting open dag

Foto: Pixabay

Grenzen verleggen, nieuwe dingen leren en bovenal, samen spelletjes spelen buiten in het bos. Dat is waar scouting om draait.

Scouting open dag

Aankomende zaterdag, 24 september, houdt scoutinggroep JJB een open dag, waarbij alle kinderen welkom zijn om een kijkje te nemen. Naast de gebruikelijke spellen van de speltakken wordt er een vuurtje gemaakt waar kijkers een broodje kunnen bakken. Ook wordt er gepionierd, waarbij je nieuwe knopen kunt leren.

Kabelbaan

Om 14:00 zullen enkele Scouts en Explorers overvliegen naar hun volgende speltak met behulp van een zelfgemaakte kabelbaan. Iedereen mag hier natuurlijk bij komen kijken. Voor en na het overvliegen is de kabelbaan vrij te gebruiken voor kijkers onder begeleiding.

Meer info

Vanaf 11:00 tot 15:30 is iedereen welkom om een kijkje te nemen hoe leuk het bij scouting is. De open dag is op Berghuizerweg 155, in het Orderbos op de heuvel naast voetbalvereniging Victoria Boys.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen