Busreis vanuit regio Apeldoorn naar samenzangavond in Laurenskerk Rotterdam

Foto: ©Samenzangavond

Houdt u van zingen? Dan bent u van harte uitgenodigd om zaterdagavond 5 november 2022 naar de Laurenskerk van Rotterdam te komen.

Samenzangavond in Laurenskerk

Om 20:00 uur opent presentatrice Mirjam Bouwman de massale samenzangavond onder leiding van Peter Overduin. Arjan Huizer en Peter Wildeman zullen de samenzang begeleiden op het orgel en de vleugel. Het repertoire bestaat uit bekende Joh. de Heer en geestelijke liederen. Mensen die interesse hebben om met een touringcar af te reizen naar de Laurenskerk kunnen zich vrijblijvend opgeven voor de speciale bus die bij voldoende deelname vanuit regio Apeldoorn vertrekt. Om de onkosten van de avond te dekken worden er toegangsbewijzen verkocht. U mag zelf uw toegangsprijs bepalen met een minimum van 10 euro per persoon. Kijk voor meer informatie op www.samenzangavond.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen