TOTZO ook weer van start in 2023!

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

TOTZO gaat weer van start op zaterdag 11 maart. TOTZO is een ontmoetingsinitiatief dat 30-plussers uit Apeldoorn bij elkaar wil brengen met als doel om nieuwe mensen te ontmoeten. Samen gezellige activiteiten ondernemen en wie weet komen daar wel mooie vriendschappen uit voort.

30+

Begin 2020 is TOTZO voor het eerst van start gegaan met een groep van 50 deelnemers. Er zijn hier verschillende nieuwe contacten uit ontstaan. Zo zijn er mensen die nu samen de hond uitlaten, een groepje dat eens in de zoveel tijd met elkaar gaat eten en zijn er koffie maatjes ontstaan. We hebben mogen ervaren dat mensen weer opbloeien en zich gezien voelen in het contact met elkaar.

Dus ben jij 30+ en op zoek naar nieuwe contacten? Zou je graag samen met iemand anders wat leuks willen doen? Of ben je op zoek naar iemand om eens gezellig mee te praten? Geef je dan op voor TOTZO.

TOTZO

TOTZO bestaat uit 4 bijeenkomsten die in het kader staan van elkaar leren kennen en op zoek gaan naar gedeelde interesses. Om zo te ontdekken of je met iemand samen een match kan vinden om samen wat leuks te gaan doen. Het is belangrijk dat je aan alle 4 de bijeenkomsten deelneemt. Verder is er voor de liefhebbers een eindfeest.

Wanneer en waar?

De bijeenkomsten zijn op: 11 maart; 25 maart; 15 april en 13 mei 2023. Ze beginnen om 14.00 uur en duren tot ongeveer 16.30 uur (Inloop vanaf 13.30 uur). Kosten voor deelname €10,- (incl. koffie/thee/fris tijdens de bijeenkomsten). Locatie: Ontmoet & Co, Roggestraat 35 (tegenover de brandweerkazerne). Aanmelden kan tot 8 maart via: [email protected] (Zijn de kosten een financiële drempel om deel te nemen? Neem dan contact op ook via [email protected]).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen