Goedemorgen, het is vandaag woensdag 29 maart

Foto: ©Nieuws.nl

Woensdag 29 maart staat in het teken van de kleine ondernemers. En vooral hoe belangrijk die zijn voor een samenleving.

Kleine ondernemer

Vooral vroeger waren de kleine ondernemers in overvloed. Een slager, bakker, kruidenier, groenteboer, noem het maar op. Tegenwoordig zijn die verpakt in grote supermarkten waar je alles in één keer kunt halen. Toch zijn die kleine ondernemers er nog genoeg. Denk aan een onafhankelijke boekenwinkel, een juwelier of gewoon de bakker. De herkenning tussen winkel en klant. De praatjes die er gemaakt worden en daarmee het sociale contact onderling. Maar ook de levendigheid en de sfeer op straat worden gemaakt door kleine ondernemers.

Lokaal kopen

In onze gemeente is het voor en door lokaal-gevoel sterk. De corona-periode heeft hier onder andere voor gezorgd. Een groot deel van onze inwoners zal, als ze iets in onze gemeente kunnen krijgen, maken of doen, dat ook doen. En dat is precies wat met deze dag bereikt moet worden. Dat de lokale en kleine ondernemer worden gesteund. Heb je nu niets nodig? Koop dan desnoods een tegoedbon, want zij hebben jou wel hard nodig.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen