Bezoekers blij met vernieuwde Albert Heijn Sprengenpark

Foto: ©AH Sprengenpark

Zaterdag was de opening van de vernieuwde en vergrote Albert Heijn Sprengenpark in Apeldoorn.

Doek naar beneden

De winkel, verborgen achter een doek, werd voor de wachtende klanten pas zichtbaar nadat de ondernemersfamilie Bredewout op een knop drukte. “Het was gezellig druk”, zegt supermarktmanager Jordy Koops. “Naar schatting waren er alleen al in het eerste uur zo’n 1.150 bezoekers.” De klanten reageren enthousiast op al het nieuwe dat de Albert Heijn te bieden heeft. Ook zijn zij blij met de nieuwe Etos en Gall & Gall die in de passage van de supermarkt zitten.

Duurzaam gebouwd

De drie winkels van Bredewout omvatten bij elkaar zo’n 2.500 vierkante meter. Bij de bouw en de uitbreiding van de panden is nadrukkelijk gelet op duurzaamheid. Met behulp van eerder gebruikte (bouw)materialen en een deel van het inventaris is de verbouwing deels circulair uitgevoerd. Door onder andere de gevel beter te isoleren en te kiezen voor zuinigere installaties wordt er flink veel energie bespaard.

Voedselbank Apeldoorn

Albert Heijn Sprengenpark heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad vers en diepvries geschonken aan de Voedselbank Apeldoorn. Het ging om producten met een totale waarde van zo’n 3.000 euro. “Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien is het fijn dat we dit lokale goede doel zo extra hebben kunnen ondersteunen”, aldus de supermarktmanager.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen