Beter slapen: slaapadvies voor een goede nachtrust

Foto:

Een goede nachtrust is erg belangrijk, dat weten wij natuurlijk allemaal. Maar hoe zorgt u voor het ultieme slaapcomfort?

Gratis bedcheck

Om u op weg te helpen kunt u tot en met 31 mei gratis en vrijblijvend gebruik maken van ons slaapadvies. Dat kan dat kan tijdens een gratis bedcheck bij u thuis of kom naar de slaapadviesdag op woensdag 24 mei in de winkel van Zorgsaam in Apeldoorn. En heeft u het matras of bed van uw dromen gevonden? Dan profiteert u als lid van Zorgsaam van kortingen tot 50%. Ook niet leden zijn van harte welkom! Om wachttijden te voorkomen graag uw aanmelding: 055 – 588 98 58 of mail naar [email protected] Meer weten over deze actie? Ga hier naar de site van Zorgsaam

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen