Het is zomer, we hebben de zon al vaak gezien dit jaar

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Het is zomer, we hebben de zon al vaak gezien dit jaar en dus is het tijd om waardering uit te spreken. Zonnebril, je bent geweldig!

Zonnebril

Door Sam Fish – Die zonnebril is er echt niet alleen voor het mooie plaatje. Het beschermt je ogen tegen de schadelijke stralen van de zon. Maar hopelijk is dat toch wel algemeen bekend. Ook vandaag gaan we die regelmatig op kunnen zetten als we het weerbericht zo zien.

Dag van de zonnebril

De dag van de Zonnebril heeft geen duidelijke oprichter of oorsprong. Toch is de dag door de jaren heen wel gaan leven op sociale media. Over de hele wereld doen opticiens mee aan deze dag door bijvoorbeeld kortingen te geven. Ook wordt er veel voorlichting gegeven over het belang van een goede zonnebril. Wil je mee doen met de hype online? Deel dan een zonnebrilselfie met de hashtag #SunGlassSelfie.

Weerbericht

Er komen vandaag meer wolken voor dan gisteren en ook de temperatuur zakt nog iets verder naar beneden. De meeste wolken komen voor in het zuiden en de meeste zon zie je in het noord(oost)en. In het noordoosten is vanmorgen en vroeg in de middag nog kans op een bui. Later vanmiddag en vanavond maakt ook de rest van het land kans op wat regen

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen