Politie vraagt uw hulp bij het onderzoek naar een dodelijk verkeersongeval op de A50

Foto: ©Politie Apeldoorn

De politie reageerde vrijdagnacht om 1.08 uur, op een melding dat op de autosnelweg A50 nabij het viaduct met de Terwoldseweg een persoon vermoedelijk zou zijn aangereden.

De politie vraagt uw hulp

De melding was dringend en de dienstdoende agenten snelden naar de genoemde locatie. De persoon zou nog op het wegdek liggen. Twee politieauto’s gingen direct naar de plaats van het ongeval en troffen daar enkele getuigen en het slachtoffer dat ter plaatse bleek te zijn overleden. De politie heeft ter plaatse uitvoerig onderzoek gedaan en de weg is meerdere uren afgesloten geweest voor het verkeer.

Getuigenoproep

De politie heeft de identiteit vastgesteld van het slachtoffer. De politie is op zoek naar het onbekend gebleven voertuig en de bestuurder dat mogelijk betrokken is geweest bij dit ongeval. Om die reden zijn we op zoek naar getuigen en mogelijk beeldmateriaal. Het bewuste stuk snelweg van de A50 richting Zwolle is onverlicht en daardoor donker. De politie zoekt weggebruikers rond dat tijdstip die wij nog niet hebben gesproken en die  mogelijk iets hebben gezien of gevoeld. Maar ook voertuigen die daar op dat moment reden en voorzien zijn van een werkende dashcam.

Meer info

Heeft u informatie, beeldmateriaal of weet u meer over dit ongeval? Belt u dan met de politie op 0900-8844 onder vermelding van onderstaand registratienummer.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen