Zomermarkt Uddel volgende week dinsdag

Foto: ZOmermarkt FB

Op dinsdag 25 juli 2023 vindt weer de Zomermarkt in Uddel plaats. Meer dan 110 kramen staan er door de straten in Uddel, met de plaatselijke ondernemers, clubs en verenigingen. Ook vind je er leuke kramen met allerlei oude ambachten, oliebollen en poffertjes!

Zomermarkt programma

De Zomermarkt bestaat al 24 jaar en vindt traditioneel plaats op de laatste dinsdag van juli. Dit jaar dus op 25 juli van 14:00 tot 21:00 uur. Er is ook een grote kleedjesmarkt rondom de kerk in Uddel. Dit jaar zijn er maar liefst 115 ingevulde verkoopplekken als kramen en verkoopwagens op de markt en is de markt groter dan ooit! Er zijn veel lokale ondernemers van de partij, maar ook veel marktkooplieden met leuke producten.

Ieder wat wils

Er is werkelijk voor ieder wat wils; van etenswaren tot boeken en van kleding tot telefoonhoesjes. Maar ook leuke inpakmaterialen, babyspullen en zelfgemaakte artikelen. Daarnaast zijn er demonstraties van verschillende oude ambachten, zoals klompenmaker, touwslager en een heuse mandenmaker. De Uddelse brandweer aanwezig met spelletjes voor de kids en er zijn springkussens.

Praktische info

Er is voldoende parkeergelegenheid; parkeren kan bij dorpshuis Blanke Schot en aan de Markveldweg. Volg de parkeerbordjes. De markt is in het centrum van het dorp; de Harderwijkerweg en de Van Waalswijkweg. Meer informatie >>

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen