Goedemorgen, het is vandaag dinsdag 15 augustus

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Door Sam Fish – Het thema van vandaag is voor iedereen wel welkom. En is het niet nodig, is het altijd lekker om te genieten. Het is namelijk de dag van het relaxen!

Lekker relaxed!

Even helemaal niks moeten, dat is het belangrijkste van vandaag. Het is natuurlijk niet zo dat je niets mág doen. Het is gewoon een dag voor jezelf. En als je die wilt spenderen met een boek op de bank of Netflix op tv, dan is dat helemaal prima. Maar als je deze dag liever met de kinderen in de dierentuin doorbrengt is dat natuurlijk ook helemaal oke! Deze dag mag je invullen op zo’n manier dat jij lekker tot rust komt. Alleen het idee klinkt al heerlijk!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen