Goedemorgen, het is vandaag maandag 30 oktober

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Door Sam Fish – Je hebt van die mensen die onthouden alles. Voor de rest is een checklist een handig hulpmiddel om bij de hand te houden.

Dag van het lijstje

Een lijstje van dingen die je moet inpakken voor vakantie of een simpel boodschappenlijstje. Misschien wel een verlanglijstje met dingen die je door het jaar heen bent tegengekomen. Je kunt voor alles wel een handig lijstje maken. Afstrepen wat je hebt en alles blijft overzichtelijk. Vandaag is de perfecte dag om eens te kijken of al jouw lijstjes nog up-to-date zijn. Het is namelijk de dag van de checklist. Wij kunnen persoonlijk niet zonder, als we het niet opschrijven dan vergeten we het. En daarmee zijn we echt niet de enige. Schrijf het op, streep het af en je leven is een stuk makkelijker!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen