Wereldwinkel heeft op Koningsdag een leuke actie

Foto: ©Wereldwinkel

Op Koningsdag 2024 zal de Wereldwinkel Apeldoorn een bijzondere sfeer bieden, met de focus op Afrikaans beeldhouwwerk en Mexicaans aardewerk. De Wereldwinkel Apeldoorn aan de Brinklaan 36 is dan geopend, maar u kunt hen ook terugvinden op de OranjeBazaar in het Centrum of het Beekpark.

Afrikaanse kunst

Het Afrikaans beeldhouwwerk is van Young Africa (https://youngafrica.org/), een organisatie die zich al 26 jaar inzet voor de kansen van Afrikaanse jongeren. Deze organisatie is oorspronkelijk gestart in 1998 als een bescheiden burgerinitiatief met slechts enkele vrijwilligers, maar intussen heeft Young Africa zich ontwikkeld tot een stichting die vele projecten heeft gerealiseerd in vele landen in het zuiden van Afrika. Hun missie is het creëren van duurzame kansen voor jongeren in Afrika, door middel van onderwijs en vakopleidingen.

Mexicaans

Het vrolijke Mexicaanse aardewerk van het merk Esperanza bestaat uit woon- en tuin accessoires die met aandacht zijn samengesteld en eerlijk tot stand zijn gekomen. Puur vakmanschap, want zij werken met talenten die niet alleen creatief zijn, maar ook kwaliteit kunnen leveren.

Wat nog meer?

De Wereldwinkel nodigt iedereen uit om te komen genieten van de prachtige kunstwerken en het vrolijke aardewerk, maar ook om een impact te hebben op de levens van mensen aan de andere kant van de wereld.

En: speciaal voor Koningsdag krijgt u 20% korting op onze prachtige kunst van Young Africa.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen