Finale Districtsbeker Oost op sportpark Berg en Bos

Foto: ©Maximaal Sales

Sportpark Berg en Bos maakt zich op woensdagavond 8 mei op voor de finale om de Districtsbeker Oost tussen vierde divisionisten Quick’20 uit Oldenzaal en Juliana’31 uit Malden.

Finale Districtsbeker Oost

Beide clubs uitkomend in de vierde divisie – voorheen hoofdklasse – hebben zich vanaf september naar de finale gevoetbald. De winnaar van deze finale verdient in seizoen 2024-2025 een plek in het grote bekertoernooi, waar ze topclubs Ajax, Feyenoord en PSV kunnen treffen.

Neutraal in Apeldoorn

Aangezien het een finale betreft, wordt er van de KNVB geëist dat deze op neutraal terrein wordt afgewerkt. Na een aantal gesprekken waren beide clubs het erover eens om dit op het terrein van AGOVV ‘uit te vechten’. De centrale ligging, de capaciteit van het stadion en de faciliteiten die AGOVV kan bieden, hadden hierbij de doorslag om op 8 mei om 20.00 uur de finale te spelen.

Drukte verwacht

Op de website en social media kanalen van beide verenigingen is te zien dat ze zoveel mogelijk supporters naar Apeldoorn willen laten afreizen. Quick’20 stelt gratis bussen ter beschikking en Juliana’31 schrijft over drie bussen met een maximum van 172 supporters. Ook zullen er vanuit de regio’s mensen op eigen gelegenheid de gang naar sportpark Berg Bos maken, waardoor de verwachting is dat het weer ouderwets gezellig in het AGOVV-stadion gaat worden.

Gratis entree

De entree is gratis, maar AGOVV meldt wel dat de toegangspoort voor gemotoriseerd vervoer dicht is. Er wordt dan ook gevraagd aan alle Apeldoornse bezoekers om met de fiets of openbaar vervoer te komen. Vanwege de beperkte parkeerplaatsen dient er bij park Berg en Bos / De Apenheul geparkeerd te worden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen