Schaaktoernooi in Denksportcentrum Noord

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Zaterdag 18 mei heeft de achttiende editie plaats van het MuConsult Open Apeldoorns Rapidkampioenschap.

Schaaktoernooi

Dit schaaktoernooi is niet alleen bedoeld voor clubspelers, maar – mede door de indeling in drie groepen – nadrukkelijk ook voor huisschakers en jeugdspelers. Het toernooi wordt gehouden in Denksportcentrum Noord (Sleutelbloemstraat 22) en begint om 11.00 uur. Er worden – met enkele pauzes – zeven ronden gespeeld met 15 minuten plus 5 seconden bijtelling per persoon per partij. De eerste prijs in groep A is 150 euro.

Meer info

Aanmelden bij voorkeur via de website van Schaakstad Apeldoorn of via een e-mail naar Ed van der Meulen ([email protected]), onder vermelding van naam, schaakclub en rating. Meer informatie en een deelnemerslijst staan  op de toernooisite.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen