Veelbelovend zangtalent Celesta da Vinci komt naar Planty of Food Festival

Foto: ©VegaVrijdag

Celesta da Vinci treedt op tijdens het gratis toegankelijke Planty of Food Festival op 14 juni aanstaande in het Westenenkerpark. Deze veelbelovende zangeres, met een enorm stembereik, heeft al vele muziekprijzen ontvangen. Naast dit aanstormend talent treedt ook de bekende en geliefde Zuid-Apeldoornse gitarist John Langen op. ‘s Middags is er een karaokefestijn. Wie zin heeft om mee te doen, is welkom!

Planty of Food Festival

Een interview met schrijver Jeroen Siebelink staat ook op het programma, waarbij onder andere zijn recente boek “De dierenbevrijders” wordt besproken. Daarnaast is het genieten van het grote en diverse aanbod foodtrucks en kraampjes, die een overvloed aan heerlijke plantaardige gerechten en hapjes aanbieden. Friet, pannenkoeken, chocolade, hotdogs, ijs, Indiase hapjes, Molukse en Syrische gerechtjes, Surinaamse salades, flammkuchen en nog veel meer. Je zult versteld staan hóe lekker en divers plantaardig eten is! Natuurlijk zijn er ook veel leuke kraampjes en activiteiten, zoals cupcakes versieren, fietsen en knuffels repareren, botanisch tekenen, schminken, voorlezen, taarten proeven, ecologisch tuinadvies en zaadbommen maken.

VegaVrijdag

Het Planty of Food Festival wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Vrijwilligersinitiatief VegaVrijdag, Theehuis Westenenkerpark en Stichting Zero Waste Apeldoorn. Dit gratis toegankelijke festival wil bezoekers op een leuke en laagdrempelige manier laten kennismaken met een duurzame leefstijl, waaronder afval- en verspillingsvrij en vegan leven. Het festival vindt plaats op vrijdag 14 juni van 14.00 tot 22.00 uur.

Celesta da Vinci

De organisatoren presenteren met trots dat Celesta da Vinci van 20.45 tot 22.00 uur zal optreden. Deze Nederlandse classical crossover zangeres heeft een stembereik van maar liefst drie octaven. Haar authentieke sound krijgt een persoonlijke touch door haar fascinatie voor het universum, wetenschap en fantasiewerelden. Wie haar hoort zingen, droomt weg in een prachtige wereld. Ze treedt veel op bij fantasy festivals en is daarnaast bekend van o.a. het tv-programma “We want more” en de Duitse show “Das Supertalent”.

Vooraf

Tussen 20.00 en 20.45 uur treedt gitarist John Langen op. Hij speelt instrumentaal nummers van The Shadows uit de jaren ‘60/‘70 en van recente datum nummers in de stijl en sound van gitarist Hank Marvin. Hij is een bekend gezicht in Apeldoorn-Zuid vanwege zijn vele optredens in verzorgings- en verpleeghuizen en tijdens Cultuur bij je Buur.

Voor iedereen

Iedereen is van harte welkom op het Planty of Food festival. Wel vragen de organisatoren iedereen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, op de fiets of wandelend te komen. Naast dat het aantal parkeerplekken beperkt is, is het ook duurzaam. Voor meer informatie over het hele programma, zie www.zwwap.nl/poff

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen