Bubbelen bij Lumido

aug 30 2016, 8:43 Nieuws
jacuzzi lumido
Vanaf donderdag 1 september breek alweer het laatste lumidoweekend van dit seizoen aan. Op zaterdag, de laatste openingsdag van Lumido, is het tijd om nog “ een keer te knallen” aldus medeorganisator Bernard ’t Jong.

Knallend einde!

Dit gaat gebeuren met een optreden van Jurko van Veenendaal. Deze geboren Apeldoorner leerde zingen op de heemgaard en spreidde daarna zijn vleugels uit in onder meer de musical wereld.
Ook Floortje Smit, finalist van de talentenshow Idols III in 2006 en The Voice Of Holland in 2012 zal vanaf het eiland naar zangkunsten te gehoren brengen.
Maar misschien wel de grootste klapper van de avond is een enorme vuurshow die voor de nodige sensatie en warmte zal gaan zorgen voor het aanwezige publiek. Deze vuurshow zal figuurlijk de circa 100 lampen welke in het park Berg & Bos liggen doven.

Bubbelen bij Lumido

De organisatie kijkt terug op een mooi seizoen met overwegend hartverwarmende reacties van het publiek. De jacuzzi’s midden op de bosvijver was voor de organisatie maar ook de winnaars ervan toch een echte kers op de taart. “Als jacuzzi verhuur.nl
volgend jaar weer aanhaakt als sponsor dan is dit zeker iets wat voor herhaling vatbaar is” volgens de andere medeorganisator Joshua van de Vlag.
Kaarten voor de laatste dagen Lumido zijn te koop aan de kassa van Lumido en online op www.lumidoapeldoorn.nl
met een euro korting ten opzichte van de prijs aan de kassa. De deuren van Lumido openen om 20:30 uur en sluiten om middernacht.
Op zaterdag 3 september blazen we de verlichting van het park symbolisch weer uit om volgend jaar weer ontstoken te worden voor een nieuw seizoen van Lumido.