De laatste twee weken van het schooljaar: een tijd van afscheid en vooruitkijken

jul 01 , 7:36 Nieuws
ontwerp zonder titel 80
Het schooljaar loopt ten einde en dat betekent dat de laatste twee weken zijn aangebroken. Voor veel leerlingen en docenten is dit een periode van gemengde gevoelens. Aan de ene kant is er opluchting dat de examens voorbij zijn en de zomervakantie in zicht is. Aan de andere kant is er ook een vleugje nostalgie, want het schooljaar heeft zijn hoogte- en dieptepunten gehad.

Terugblik op het schooljaar

We blikken terug op de afgelopen maanden. Een paar mooie vragen om de komende weken over na te denken en te spreken. Wat hebben we geleerd? Welke vriendschappen zijn ontstaan? En welke uitdagingen hebben we overwonnen? Het schooljaar was een rollercoaster van emoties, van de eerste schooldag tot de laatste toetsweek. We hebben samen gelachen, gehuild en geleerd.

Vooruitkijken naar de zomer

In de tweede alinea kijken we vooruit. De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent vrijheid, avontuur en ontspanning. Maar voordat we onze rugzakken inpakken en de schooldeuren achter ons dichttrekken, moeten we nog even doorzetten. De laatste proefwerken, de laatste projecten en de laatste gesprekken met vrienden. Het schooljaar mag dan bijna voorbij zijn, de herinneringen zullen blijven. Dus laten we samen de laatste twee weken van het schooljaar omarmen. Laten we afscheid nemen van het oude en uitkijken naar het nieuwe. Want het schooljaar mag dan eindigen, het avontuur gaat verder.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws
toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws
. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.
ontwerp zonder titel 80