Feestelijke Theaterkassa bij The Read Shop Express Oranjerie

dec 14 2017, 7:02 Nieuws
orpheus
In The Read Shop Express Oranjerie van 15 tot en met 23 december. Apeldoorners kunnen hier onder andere terecht voor de leukste theatercadeaus voor onder de kerstboom.

Feestelijke theatercadeaus

Winkelende mensen die nog geen passend kerstcadeau hebben gevonden voor familie of vrienden zijn van harte welkom bij de Theaterkassa voor een origineel geschenk. Het team van Orpheus geeft hier advies over de leukste theatercadeaus voor de feestdagen. Uiteraard worden de cadeaus feestelijk ingepakt voor onder de kerstboom. Ook kan men hier terecht voor een brochure, flyers van specifieke voorstellingen, het boeken van tickets en overige vragen.

Openingstijden

Orpheus opent op vrijdag 15 december om 10.00 uur de pop up Theaterkassa in The Read Shop Express, op de eerste verdieping van de Oranjerie. De tijdelijke Theaterkassa is geopend van vrijdag 15 tot en met zaterdag 23 december (maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17:30 uur, met koopavond tot 21:00 uur op donderdag, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur).

Kaartverkoop

Naast de tijdelijke stadslocatie en via de website, zijn tickets uiteraard ook verkrijgbaar via de reguliere Theaterkassa in Orpheus zelf