Informatieavond bewegingsklachten Annatommie mc Apeldoorn

okt 25 2017, 9:52 Nieuws
annatommie afbeelding oktober1
Bij Annatommie mc wordt op donderdagavond 9 november een gratis informatieavond met voorlichting over bewegingsklachten aan de heup en knie. De klachten kunnen het gevolg zijn van artrose.

Oorzaak artroseklachten

,,Als orthopedisch chirurg bij Annatommie mc Apeldoorn ben ik gespecialiseerd in het plaatsen van heup- en knieprotheses’’,
aldus orthopedisch chirurg Yasmin van Benthem. ,,Op de voorlichtingsavond, met als thema ‘heup- en knieprotheses’, gaat het over de oorzaak van artroseklachten, hoe men ze voorkomt en hoe de klachten kunnen verergeren.”
Tevens komt uitgebreid aan bod hoe deze klachten zijn te verhelpen met zowel niet-operatieve als operatieve behandelingen. “Z o weid ik bijvoorbeeld uit over de verschillende prothese materialen en operatietechnieken.’’
Tevens zal een van de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Annatommie mc het fysiotherapeutische aspect toelichten.

Agenda informatieavond

De voorlichtingsavond is van 18.30 tot 20.30 uur en vindt plaats bij Annatommie mc Apeldoorn op de Steenbokstraat 33 in Apeldoorn. Deelname is kosteloos en men kan gratis parkeren. Op de website van Annatommie mc bij vestiging Apeldoorn en ‘evenementen’ kan men zich inschrijven. Klik hiervoor op deze link .