Natuurliefhebber is uitstekende Green Educator

26 aug , 14:11 Nieuws
ontwerp zonder titel 2024 08 26t141113030
Met kinderen natuur ontdekken … Word MDT Green Educator en geef een buitenles!  Doe jij mee?

Natuurliefhebber?

Ben je natuurliefhebber en lijkt het je leuk om kinderen les te geven over de natuur? Dan lijkt het je misschien leuk om aan de slag te gaan als Green Educator Dit najaar organiseren IVN Apeldoorn en IVN Gelderland een nieuwe opleiding tot MDT Green Educator, speciaal voor jongeren in de regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Lochem en Zutphen. Steek je handen uit de mouwen en geef buitenlessen aan basisschoolleerlingen. Green Educators zetten zich in voor natuurbeleving: je laat kinderen de natuur ervaren en ontdekken. Vooraf heb je geen uitgebreide natuurkennis nodig, want tijdens de training krijg je alle tools en ondersteuning die je nodig hebt om vol vertrouwen aan de slag te gaan.

Wat ga je doen als Green Educator?

Als Green Educator maak je deel uit van een groep jonge volwassenen die met enthousiasme hun liefde voor de natuur delen en kinderen meenemen op avontuur in de natuurlijke wereld. Je gaat met kinderen naar buiten en laat hen de natuur beleven, dat kan ook op het schoolplein. Je staat voor groepen en weet kinderen een mooie natuurervaring te geven. Samen met andere Green Educators ben je ambassadeur voor het belang van natuurlessen en geef je alleen of met een collega Green Educator een buitenles aan een basisschoolgroep.

Over de Green Educators

Een Green Educator is iemand tussen de 18 en 30 jaar die zich vrijwillig inzet tijdens activiteiten zoals de Buitenlesdag, Boomfeestdag, Slootjesdag, of andere educatieve evenementen. Tijdens de training word je klaargestoomd om met zelfvertrouwen buitenlessen te geven en actief mee te doen aan andere educatieve activiteiten. Na succesvolle deelname ontvang je een certificaat en krijg je de mogelijkheid om je verder in te zetten bij lokale IVN-afdelingen of andere lokale natuurorganisaties.

Doe mee!

De training: Word Green Educator en geef een buitenles start op 5 oktober in de regio Apeldoorn. Ga naar de website van IVN Gelderland voor meer informatie of om je direct aan te melden: https://www.ivn.nl/provincies/gelderland/natuuractiviteiten/training-word-mdt-green-educator-en-geef-buitenles-najaar-2024

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.