Vroege score leidt niet tot overwinning

17 okt 2017, 7:20 Nieuws
the ball 488714
CSV Apeldoorn had ook deze week weer moeite om de punten naar zich toe te trekken. De start was net als in de vorige twee wedstrijden voortvarend, maar uiteindelijk was het de tegenstander die terug in de wedstrijd wist te komen. SDC Putten won hun thuiswedstrijd met 4-2.

Vroege score

Sander Krijns liet de eerste 1 op het scorebord zetten. Na 6 minuten opende hij voor CSV
de wedstrijd. Hierdoor schrok Putten wakker en namen ze de regie van de wedstrijd over. Een kwartier na de goal van Krijns was het dan ook 1-1 en drie minuten later stond CSV achter met 2-1.

Na de thee

Na de rustperiode startten beide teams weer goed aan de wedstrijd. De thuisploeg gooide na 3 minuten voetbal de deur wel wat dichter door de 3-1 te maken. De bezoekers lieten hun koppies niet hangen. CSV Apeldoorn kreeg wat meer kansen door het eigen spel. Toen in de 64eminuut weer een tegengoal viel, was dat tegen de verhoudingen in. Via Fedde Timmer werd de Apeldoornse eer nog een beetje gered. In de 90e minuut scoorde hij de 4-2