112

Winkeldiefstal 17 november in de Eglantier Apeldoorn in Plaats Delict

Foto: ©Plaats Delict

Op 17 november vond er een brutale winkeldiefstal plaats bij een supermarkt op de Eglantier in Apeldoorn. Wie weet die deze jongeman is?

Omschrijving winkeldiefstal

De jongeman liep naar de balie van een supermarkt en vroeg om vijf pakjes sigaretten. De kassière pakte de sigaretten en sloeg deze aan op de kassa. De man deed alsof hij betaalde door zijn telefoon kort voor de pinautomaat te houden, maar in werkelijkheid betaalde hij niet. Hij pakte de sigaretten en liep de winkel uit.
Als je de man op de beelden herkent, neem dan contact op. Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Tips

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Video

 

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen