112

Vrouw aangereden tijdens uitlaten hond in Apeldoorn

Foto: ©Luciano de Graaf Fotobureau

Een vrouw is dinsdagavond in Apeldoorn tijdens het uitlaten van haar hond aangereden door een automobilist. De vrouw raakte bij de aanrijding gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden overgebracht. De hond raakte bij de botsing niet gewond.

Vrouw aangereden

Het ongeluk gebeurde even voor 20.00 uur op de kruising Newtonstraat met de Laan van Kersschoten in Apeldoorn. De vrouw wilde met haar hond de Newtonstraat oversteken toen zij door een automobilist, die de straat in wilde rijden, over het hoofd werd gezien met een botsing tot gevolg.

Gewond en naar ziekenhuis

De vrouw kwam ten val en raakte gewond. Zij is door het toegesnelde ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld waarna zij voor verdere behandeling is overgebracht naar het ziekenhuis. De hond raakte bij de botsing niet gewond en werd door een buurtbewoonster opgevangen totdat de familie van de vrouw de hond kwam ophalen.

Onderzoek

De politie heeft van de bestuurder en van getuigen een verklaring opgenomen. De Newtonstraat was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen