112

Harde botsing tussen twee auto’s dinsdagochtend op Fauststraat

Foto: ©Pascal van Asselt/LDGFotografie

Bij een harde botsing tussen twee personenauto’s op de Fauststraat in Apeldoorn is dinsdagochtend een gewonde gevallen. Het slachtoffer is ter plekke nagekeken en behandeld door het ambulancepersoneel.

Huldpdiensten

De hulpdiensten werden even voor 07.30 uur gealarmeerd voor een ongeluk op de Fauststraat. Twee auto’s waren ter hoogte van een weg versmalling frontaal met elkaar in botsing gekomen. Beide auto’s lagen flink in de kreukels. De toegesnelde hulpdiensten hebben zich ontfermd over de betrokkenen. Eén van de bestuurders raakte gewond en is ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. Na behandeling in de ambulance hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. Het gaat om de bestuurder van de zwarte auto. De bestuurder van de witte auto, is na het ongeluk gevlucht. De politie doet onderzoek naar wie de bestuurder van het voertuig is geweest.

Onderzoek

De Fauststraat is volledig afgesloten wegens het ongeluk. De twee auto’s zullen na het politieonderzoek worden afgesleept.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen