Getuigen gezocht: Woninginbraak Prins Mauritslaan te Apeldoorn

apr 22 2021, 13:29 112
ontwerp zonder titel 100
De politie onderzoekt een woninginbraak aan de Prins Mauritslaan. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

Getuigen gezocht

De inbraak is gepleegd op zondag 18 april 2021 tussen 19:00 uur en 22:00 uur in de Prins Mauritslaan ter hoogte van huisnummer 8 t/m 16 te Apeldoorn. Toedracht: Openbreken/forceren/inslaan/ingooien.

Heeft u of één van uw huisgenoten

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto's en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de 'Reageren'-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem , 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen
vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen. BVH nummer:2021173250

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws
toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws
. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.