Herstart WeeWeeCafé op 28 oktober in de Herberg aan de Deventerstraat

Foto: canva/maximaal sales

Donderdag 28 oktober start het WeeWeeCafé na 1 ½ jaar weer zonder Corona-regels in de Herberg.

Herstart WeeWeeCafé

In de afgelopen periode is de werkgroep elkaar blijven zien, steeds in de verwachting om weer te gaan starten. Het WeeWeeCafé is immers een fijne plek gebleken voor bezoekers om lotgenoten te ontmoeten, elkaar te steunen en kennis op te doen bij workshops en presentaties. De afgelopen periode zijn velen op zich zelf teruggeworpen en is er veel gebeurt. Zeker als je zonder werk zit of als 50+er je werk bent kwijtgeraakt. Wij willen op 28 oktober terugkijken maar zeker ook weer vooruit kijken. Dekt onze naam WeeWeeCafé, na bijna 7 jaar, nog de lading? Kunnen we op andere manieren iets betekenen? Wij nodigen daarom iedereen uit om verhalen te delen en met elkaar over de toekomst in gesprek te gaan.

Meer info

Het WeeWeeCafé is er iedere 4e donderdag van de maand, dus ook 28 oktober van 10.00 uur – 12.00 uur in de Herberg, Deventerstraat 40. Uiteraard allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Er zijn geen verplichtingen of kosten verbonden aan uw komst. Het WeeWee cafe is een initiatief van en door werkzoekende 50 plussers en wordt ondersteund door Stimenz, de Gemeente Apeldoorn, de diaconie van de Protestantse Gemeente Apeldoorn en de Herberg. Voor meer informatie kijk ook op www.weeweecafeapeldoorn.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen