Ontdek de natuurvriendelijke oever Talmastraat met IVN Natuureducatie

Foto: ©IVN Apeldoorn

IVN Natuureducatie organiseert op zondagmiddag 15 mei vanaf 14.00 uur een actieve wandeling langs de vernieuwde oever langs de Talmastraat en andere zijde Kayersdijk.

Startpunt is de speeltuin aan de Talmastraat

De speeltuin is een mooie speelplek geworden, maar langs het water is ook veel veranderd om mensen, dieren en planten een fijne woon- en wandelomgeving te bieden. Wat is er gebeurd, wat is aangeplant, welke soorten planten en waterdieren kun je ontdekken?

Mee wandelen

IVN Natuureducatie nodigt kinderen, ouders, oma’s en opa’s, uit om mee te wandelen op zondagmiddag 15 mei a.s. We verzamelen om 14.00 uur bij de speeltuin. IVN gidsen nemen schepnetjes, vergrootglazen en loeppotjes mee om actief ‘natuur’ te ontdekken. Jong en oud, iedereen is van harte welkom! Aanmelden kan bij: Marieke Sprey, [email protected]

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen