Tuinconcert Moederdag met Faktor Twaalf

Foto: ©Faktor 12

Op zondag 8 mei verzorgt het vocaal ensemble Faktor Twaalf een High Tea concert aan de Bekendijk in Terwolde.

Tuinconcert

In de tuin van de familie Hekkert staat niet alleen een groot aantal versnaperingen klaar, maar kan het publiek ook genieten van de prachtige klanken van dit muzikale gezelschap. Een mooie gelegenheid om moederdag dit keer op een andere manier te beleven. Het concert begint om 15.00 uur aan de Bekendijk 24 in Terwolde. De kosten voor dit High Tea concert bedragen € 10 per persoon, inclusief versnaperingen. U kunt uw kaarten reserveren via het mailadres [email protected]. Reserveren is in verband met de voorbereidingen van de High Tea wel gewenst.

7 jaar

Faktor Twaalf bestaat sinds het voorjaar van 2015. De zangers en zangeressen die samen dit vocaal ensemble vormen, hebben als gemeenschappelijke faktor plezier hebben in zingen. En dat straalt ervan af! Faktor Twaalf is een ensemble dat met een uitgebalanceerde klank en met veel enthousiasme haar publiek wil vermaken. Dat is de belangrijkste doelstelling. Natuurlijk gaat Faktor Twaalf ook voor muzikale kwaliteit en wil het meerdere kanten van zichzelf laten zien. Het repertoire bestaat voornamelijk uit lichte (pop)muziek, zowel Nederlands- als Engelstalig. Je zou het Top 2000 repertoire kunnen noemen. Het muzikale gezelschap staat onder muzikale begeleiding van Sandra de Bruin. Zij weet met haar enthousiasme en vakmanschap het muzikale niveau steeds op een hoger niveau te brengen. Sandra de Bruin begeleidt het ensemble op piano.

Eindelijk weer

Na twee jaren in een verplichte muzikale lockdown is het weer een van de eerste optredens van Faktor Twaalf. Gelukkig zijn alle leden goed door alle corona-narigheid heen gekomen. Er werd vanachter een beeldscherm gerepeteerd. Het hield het ensemble in beweging. De zangers en zangeressen bleven actief, zeker dankzij alle inspanningen van hun muzikale begeleider Sandra de Bruin. Na een lange periode met beeldschermrepetities werden de fysieke repetities weer mogelijk. Faktor Twaalf is er weer klaar voor. U ook?

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen