Leuke Spullen Markt bij Voedselbank Apeldoorn

Foto: ©LSM

Op zoek naar leuke spullen? Kom dan op zaterdag 21 mei tussen 10.00 en 15.00 uur naar Voedselbank Apeldoorn, want na twee jaar is er eindelijk weer een Leuke Spullen Markt!

Leuke Spullen Markt

De hele voorraad nieuwe non-food producten – bijv. uit gedoneerde kerstpakketten -wordt verkocht tegen zachte prijsjes… Om een idee te geven wat je allemaal kunt verwachten: bestek, rugtassen, keukenspullen, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sporttassen, kleding, kerstspullen, speelgoed en nog veel meer. Koffie of thee is gratis, maar wil je er iets lekkers bij dan wordt er een kleine bijdrage gevraagd. De hele opbrengst komt natuurlijk ten goede aan de Voedselbank! Je kunt contant, maar ook met PIN betalen.

Voedselbank Apeldoorn

De Voedselbank levert al ruim 15 jaar elke week voedselpakketten aan mensen die dat – tijdelijk – nodig hebben. Het gaat om zo’n 250 huishoudens per week en dat zijn ongeveer 700 mensen. Ze zijn daarbij afhankelijk van de vele winkels en leveranciers in Apeldoorn die producten leveren en van kerken en scholen die regelmatig inzamelingsacties houden. Daarnaast ontvangt de Voedselbank giften van bedrijven, particulieren en verenigingen waarmee bv. de huur van het pand en auto- en energiekosten betaald worden.

Voedselbank Apeldoorn zit aan Kanaal Noord 147, achter het depot van de Groot Wonen aan de Vlijtseweg of vanaf de andere kant via ‘het sluisje’.

Hopelijk wordt het knettersdruk!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen