Asselsestraat organiseert Caribische Summerfair

Foto: ©Asselsestraat

Zaterdag 16 september staat een deel van de Asselsestraat in het teken van de Caribische nazomer. Gezamenlijk organiseren de ondernemers ook dit jaar weer de populaire zomerfair.

Zomerfair

Van 10:00 – 17:00 uur is de Asselsestraat een smeltkroes van ‘tropische’ kramen, live muziek met een Caribbean-twist, foodtrucks, tropische workshops en kinderattracties. Bon Bini (welkom), in de gezelligste winkelstraat van Apeldoorn! Bezoekers worden zaterdag 16 september extra hartelijk ontvangen in de Asselsestraat. Tijdens de jaarlijkse Summerfair presenteren de ondernemers hun nazomercollecties en delicatessen op sfeervolle kramen. Dit jaar hebben de ondernemers gekozen voor een tropisch thema, de Caribbean.

Tropische activiteiten

Een swingende brassband geeft vanaf 13:30 uur een spectaculair optreden, vergezelt door de indrukwekkende Tropical Girls op stelten. De mobiele act van de Tropical Lady met haar aap in de bananenboom vult aan met het ten gehore brengen van traditionele kinderliedjes met een tropische twist.

Ook voor kinderen is er veel te doen

Voor de kinderen is er vanaf 10:00 uur al van alles te beleven. Ze kunnen zich prachtig laten schminken, lekker springen op een tropisch eiland en mee doen aan diverse workshop, zoals het maken van een dromenvanger, schelpenketting of bloemensieraden. Het belooft een tropische dag te worden in de gezelligste winkelstraat van Apeldoorn!

Nog plek voor een paar standhouders

De organisatie geeft aan dat ze nog op zoek zijn naar een aantal standhouders. Wil je je producten of dienst promoten onder het Apeldoornse publiek, zowel zakelijk als particulier? Dan ben je van harte welkom als standhouder tijdens de Summerfair aan de Asselsestraat. Een kraam of grondplaats kost maar 35 euro. Dus meld je snel aan via: [email protected].

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen