Derde editie Maaiveld Festival op 8 en 9 mei met mooie line-up

Foto: ©Maaiveld Festival

Een voorstelling in een Antonov2-vliegtuig die luistert naar de naam BOOT, levensgrote frietbakjes op het Stationsplein waar je in kunt liggen om muzikale verhalen te snacken, een geluidsinstallatie van LEGO®, een vouwcaravan als podium voor circus en slapstick en een spannende dansvoorstelling op een dak in het kanaal.

Maaiveld Festival

Douwe Bob met het NJO Poporkest op woensdag, Sven Ratzke en Orkest De Ereprijs op donderdag en MEROL die Maaiveld Festival afsluit. En hoe klinkt een kriebel in je buik eigenlijk? De derde editie van Maaiveld Festival op woensdag 8 mei en donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, wordt spectaculair! Op deze dagen geniet je in Apeldoorn van bijzondere, unieke en ongewone optredens en interactieve installaties op verrassende binnen- en buitenlocaties op en rond het Stationsplein en de Nettenfabriek.

Programma

Op de openingsavond van het Maaiveld Festival zorgt Douwe Bob samen met het NJO Poporkest voor een muzikale traktatie door zijn grootste hits en nummers van zijn nieuwe album Where Did All The Cool Kids Go ten gehore te brengen. Het festival biedt ook een scala aan andere artistieke ervaringen, waaronder een openluchtvoorstelling van Boost Productions, een intrigerend geluidskunstwerk van Kim Laugs met bewegende LEGO-onderdelen, en een boeiende muzikale compilatie van Snackgelok die het geluksgevoel van consumeren onderzoekt, met de bijbehorende keerzijde. Donderdag staat in het teken van een spectaculair middagconcert met Sven Ratzke en Orkest De Ereprijs, gevolgd door optredens van MEROL en The Cool Quest XL.

Ook jongere bezoekers

Voor de jongere bezoekers biedt het festival speciale producties zoals een muzikale voorstelling van Oorkaan, de Nationale Opera en Ballet, en Philharmonie Luxembourg, en verschillende workshops en voorstellingen gericht op verschillende leeftijdsgroepen. Het festival belooft een gevarieerd programma vol muziek en kunst voor alle leeftijden, waarbij bezoekers kunnen genieten van een rijke culturele ervaring die hen zal inspireren en vermaken.

Complete programma

Informatie en tickets

Maaiveld Festival is grotendeels gratis toegankelijk, maar voor een aantal optredens en kindervoorstellingen is een ticket noodzakelijk. Op www.maaiveldfestival.nl vind je het volledige programma. Hier koop je ook je tickets. Tijdens het festival zijn tickets, indien nog beschikbaar, verkrijgbaar bij de festivalkassa op het Stationsplein.

DERDE EDITIE VAN MAAIVELD FESTIVAL OP 8 EN 9 MEI MET DOUWE BOB & NJO POPORKEST, SVEN RATZKE & ORKEST DE EREPRIJS EN MEROL!

Maaiveld Festival | woensdag 8 mei, 17-23 uur | donderdag 9 mei, 14-22 uur

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen