Fotowandeling bij Stichting ‘kLEEF!

Foto: Pixabay

Fotowandeling onder begeleiding van fotograaf om méér te zien en anders te kijken. Een uurtje wandelen en je omgeving vastleggen met de fotocamera. Onder leiding van bevlogen fotograaf gaat u al fotograferend wandelen waarbij de focus ligt op “méér zien en anders kijken”.

Fotowandeling

Deze wandeling is voor mensen die kanker hebben (gehad), naasten en nabestaanden. Plezier en ontspanning staan bovenaan. Dit vindt plaats op woensdag 22 juli van 10.00 tot 11.00 uur. Om 9.30 uur bent u van harte welkom in ons huis om vooraf een kopje koffie of thee te drinken. Bij terugkomst van de wandeling staat er opnieuw koffie/thee klaar om met elkaar de ervaringen uit te wisselen en na te praten.

Meer info

Heeft u zin om lekker naar buiten te gaan en de wereld op de gevoelige plaat te leggen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (055) 576 26 26 of te mailen naar [email protected]. Kijk op onze site www.stichtingkleef.nl voor meer informatie.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.