Tai Chi Openingsavond 5 september in Apeldoorn

Foto: ©Douwe Geluk

Op 5 september 2017 is er een grote openingsavond van Tai Chi Apeldoorn, de Bron van Geluk. Iedere geïnteresseerde is uitgenodigd om gratis deel te nemen aan workshops en het kijken naar demonstraties van tweevoudig Nederlands Kampioen Douwe Geluk zelf. De openingsavond is feestelijk en vandaar vrije toegang voor iedereen om te kijken of mee te doen.

Fu Yuan

Fu Yuan is de naam van Tai Chi Apeldoorn en het betekend: de Bron van Geluk de achternaam van Shifu (leraar) Douwe Geluk is verwerkt in deze naam. De school zal op de openingsavond mooie workshops gaan verzorgen maar u kunt ook demonstraties bekijken en op die manier genieten van het Tai Chi Chuan. Tai Chi, Chi Kung, Pushing Hands, Tai Chi boksen en werken met Tai Chi applicaties en Tai Chi zwaard op deze gratis openingsavond kunt u het allemaal ervaren.

Tai Chi

Vanuit het oude China is het Tai Chi ontstaan, ze noemen Tai Chi ook wel een interne stijl van bewegen voor vitaliteit en gezondheid. Het Tai Chi mindfulness is tegenwoordig zo populair dat steeds meer mensen de kracht van Tai Chi willen ervaren en wat het kan doen met je gesteld en je welzijn. Het Tai Chi is goed te beoefenen ook voor mensen met op hoge leeftijd. De bewegingen zijn zacht en soepel en gaan door tot in de kern van de persoon.

Bonk ervaring

Shifu Douwe Geluk vond dat het tijd werd om zijn kennis die hij in 15 jaar opgedaan heeft te verspreiden onder een iedere geïnteresseerde. Na 2 keer Nederlands Kampioen te zijn geworden en een huldiging te hebben gehad als topsporter van de gemeente Apeldoorn vond Douwe dat delen met anderen erg belangrijk is. Dus de grote kick off start met een feestelijke openingsavond waarbij er gratis Tai Chi en Qi Qong en applicaties beoefend kan worden.

Informatie

Heeft u interesse om op de GRATIS openings avond te komen van Tai Chi Apeldoorn kom dan op dinsdag 5 september 2017 naar de Henri Dunantlaan 6, 7312 BE Apeldoorn de openingsavond start om 20:30 en zal tot 22:00 duren ongeveer. Wilt u toch eerst meer informatie mail dan naar: [email protected] of bel even met 06 – 51820257