Helpt u mee Apeldoorn verkeersveiliger te maken? Vul de online enquête in

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Gemeente Apeldoorn werkt op dit moment aan een Verkeersveiligheidsplan. Daarin beschrijven we hoe we de verkeersveiligheid in Apeldoorn de komende 10 jaar verder verbeteren. Welke kruispunten en wegen zijn belangrijk om aan te pakken? Uw mening is belangrijk, daarom kunt u nu de online enquête over verkeersveiligheid invullen.

Uw mening telt

Wilt u uw mening geven over de verkeersveiligheid in Apeldoorn? Dit kan via de online enquête tot en met 3 december 2021. De resultaten worden verwerkt in het Verkeersveiligheidsplan. De meningen en ervaringen van onze inwoners vinden we een belangrijke aanvulling op ‘harde’ cijfers als ongevallenstatistieken. Het plan helpt ons straks om te bepalen welke wegen of kruispunten belangrijk zijn om veiliger te maken. Het conceptplan zal begin 2022 klaar zijn. Dan is er ook gelegenheid om erop te reageren. Via onze communicatiekanalen zal de gemeente het conceptplan onder de aandacht brengen en aangeven hoe u kunt reageren.

Meer informatie

Lees verder over het Verkeerveiligheidsplan.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.