Waarvoor worden de witte zenders aan de lantaarnpalen gebruikt?

Foto: ©Gemeente Apeldoorn

Wat zijn dat voor witte kastjes aan de lantaarnpalen in Apeldoorn? Waarvoor worden deze zenders gebruikt en is mijn privacy wel gewaarborgd?

Zomaar wat vragen

Nieuwe draadloos communicatienetwerk van het bedrijf RadioLED zorgt in Apeldoorn voor de nodige vragen. Op donderdag 10 maart (van 19.30 tot 20.30 uur) organiseerde de gemeente een online bijeenkomst over dit nieuwe draadloos communicatienetwerk.

Bedoeling

Op de online bijeenkomst legt de directie van RadioLED uit waarvoor het draadloos communicatienetwerk bedoeld is en hoe ze er voor gaan zorgen dat ze voldoen aan de geldende regelgeving als het om bijvoorbeeld uw privacy gaat. Daarnaast is er tijdens de online bijeenkomst uitgebreid ruimte om via de chat vragen te stellen en dieper op het onderwerp in te gaan.

Online bijeenkomst bijwonen

De online bijeenkomst wordt via een livestream uitgezonden. U kunt via de streamingsdienst of via www.apeldoorn.nl/radioled de livestream volgen. Mocht uw vraag tijdens de online bijeenkomst niet aan bod zijn gekomen dan doen we ons best om uw vraag alsnog te beantwoorden.

Terugkijken

Bent u donderdag niet in de gelegenheid om de livestream te volgen. Terugkijken kan op www.apeldoorn.nl/radioled. Wilt u tijdens het terugkijken nog een vraag stellen dan kan dat tot eind maart. Deze vragen proberen we zo goed mogelijk te beantwoorden op onze webpagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen