JOGG-Teamfit helpt sportverenigingen nog gezonder te worden

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Apeldoornse sportverenigingen kunnen zich aanmelden voor een JOGG-Teamfit coach. Die helpt gratis bij het gezonder maken van de sportomgeving. En dat betekent: gezonder eten en drinken, een rookvrij sportterrein en verantwoord alcoholbeleid.

Gezonde faciliteiten

Sporten is leuk en draagt bij aan een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en minder stress. En daar hoort een gezonde sportomgeving bij. ‘’Onze ambitie is om de Apeldoornse sportomgeving nog gezonder te maken,” zegt wethouder Detlev Cziesso. “Dit doen we samen met JOGG-Teamfit, Stimenz, Sportservice en JOGG. Ontdek hoe leuk het is en ga er voor met zijn allen!’’

De JOGG-Teamfit coach geeft praktische tips

Verenigingen hoeven echt niet alles op de kop te zetten en nieuwe leveranciers te zoeken. Kleine aanpassingen hebben al resultaat! Zo is het plaatsen van het gezondere aanbod op een prominente plek al een eerste stap. Een watertap op de bar is ook een mooi gezond voorbeeld. De JOGG-Teamfit coach heeft nog veel meer tips en staat klaar om samen met de vereniging aan de slag te gaan.

Ziet u een JOGG-Teamfit coach wel zitten voor uw vereniging?

Laat het dan weten aan het bestuur en de vrijwilligers van uw vereniging. Verenigingen kunnen zich aanmelden via één van de Apeldoornse verenigingsondersteuners: Arjan de Groot, mail: [email protected] telefoon: 06 82 37 0418 Tjeerd Lemstra, mail:  [email protected] telefoon: 06 50 45 836

Vragen?

Kijk voor meer informatie over JOGG-Teamfit op de website van Sportservice Apeldoorn.

JOGG-Teamfit coach Désirée Holstege geeft alvast wat tips!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen